Cine suntem noi ?

Când vine vorba de transport, poți avea încrederea că ai făcut cea mai bună alegere dacă ai optat pentru DOVER SPEDITION. Încrederea, stima și onoarea sunt câteva atribute care definesc colectivul de angajați DOVER. O echipa profesionista vă stă la dispoziție pentru consultanță profesională de logistica și efectuarea transportului in cele mai bune condiții.


 

 

Care sunt valorile și misiunea noastră?

Departamentul ideal de logistica înseamnă DOVER SPEDITION. 

Profesionalismul companiei este justificat prin experiența vastă in transportul rutier național și internațional. Transparența, contactul permanent și livrarea eficientă a marfurilor dumneavoastra sunt soluțiile pe care le alegem. 

 


 

Ce oferim?

Echipa noastră vă stă la dispoziție zi-de-zi spre consultanța profesională, transport național și internațional. Domeniul de activitate îl reprezintă logistica transportului internațional de marfă. Expediem încărcături complete sau parțiale pentru orice tip de camion în / din toate țările Uniunii Europene, Marea Britanie și țări non-UE (Turcia, Macedonia, Elveția, Norvegia, etc.). Datorită partenerilor noștri putem acoperi orice cerință de transport, de la colete/paleți mici de 0.5, 1, 2, 3 tone până la transporturi complete 20 tone, transporturi agabaritice, confecții pe umeraș sau frigorifice. Firma noastră dispune de o echipa tânără, flexibila, dinamică, ce vă confera garanția unor prestații de calitate atât la importul cât și la exportul mărfurilor dumneavoastra în toata gama serviciilor de transport.